The renewed Influencedbystyle.com

Daar is het dan. Eindelijk! Een nieuwe blog. Een fris design. Een nieuwe start. Iets wat ik al veel eerder had moeten doen, maar er was er echt van overtuigd dat ik het technisch niet zou kunnen fixen. Gelukkig dus wel. Ik ben ontzettend trots om dit met jullie te kunnen delen!

There it is. Finally. I am so excited to share with you my new and improved blog. A fresh design. A new start. Something I should have done so long ago. Somehow I was convinced however that I couldn’t do it. But looks like I can. I am so proud to share this with you!

Wat is er nieuw en anders?

Nou, lieve lezer: zowat alles. Helaas lukte het niet om mijn oude content mee te nemen. Maar ik heb besloten om gewoon hier vrolijk verder te gaan en content te blijven maken. Verder heb ik een compleet nieuw design uitgekozen. Ik wilde iets dat clean was en strak. Verder kun je me makkelijker volgen middels de social buttons bovenaan en bij iedere post kun je onderaan (indien je dit leuk vindt) de content delen via social media. Makkelijk zat toch?

Ik heb geloof ik wel duizend keer geswitcht met het design van de blog zelf en het logo. Nu heb ik ervoor gekozen om een klein en strak logo te houden en mijn blog hoofdzakelijk wit met een paar kleuraccenten te houden. Simpel, and that’s how I like it. Ik vind zelf grote logo’s erg schreeuwerig. Bij sommige blogs past het. Bij mij niet.

Ik ben er hard aan ’t werken ism Bloglovin’ om mijn RSS-feed te combineren met influencedbystyle.com. Dit zal niet te lang in beslag nemen verwacht ik, dus als je me nog niet volgt via Bloglovin’, dan kun je dat binnenkort doen en kun je eenvoudig bijhouden wanneer er nieuwe posts verschijnen.

So what’s different and new?

Well, my lovely readers: just about everything. Unfortunately I wasn’t able to take my old posts from my WordPress.com blog with me. But I decided, what the heck, I’ll just set up shop here and start fresh. Furthermore I choose a new design and customized it the way I want to. I wanted a design that was clean and tidy. Also it is now easier to follow me on all my social channels via the social buttons above the page. You can also share (if you like what you read) every post or page via social media. You find the social buttons below every post or page.

I think I changed my blog design look and logo about a million times. But now I choose something that I am truly happy about and I’ll stick with it (for now, I promise!). I choose to keep my logo small. Sometimes you see very big logo’s on blogs. For me, that doesn’t really work. I don’t necessarily like that look. So I choose to keep it elegant and simple. 

I am working on getting my RSS-feed to synchronize with my Bloglovin” feed. I already contacted team Bloglovin” cause there seems to be an error. But I expect that to be fixed soon, so if you aren’t following me on Bloglovin”, soon you will be able too. And you get the newest posts ready to go in your Bloglovin’ timeline.

Wat komt er nog aan?

Ik zit te denken of ik misschien een newsletter wil introduceren. Maar dit zal ook afhankelijk zijn van hoeveel content ik denk te gaan kunnen plaatsen. De jury is er dus nog niet over uit 😉

What’s to come?

I haven’t fully decided yet, but I am thinking about maybe introducing you guys to the newsletter. This will be weekly, but whether or not that will be the case depends on how much content I will be able to have time for to post. I am not in the clear just yet 😉

Wat vind jij van het nieuwe design? Heb je nog tips? Deel ze met me!

What do you think of the new design? Have you got any tips or suggestions? Feel free to share them with me!

LiefsSig

  • Ziet er super strak en mooi uit! Ik ben benieuwd naar je artikelen 🙂

  • RedROOS

    Thanks Vera! Ik heb er ook weer helemaal zin in gekregen 😉