Nigella Lawson for Vogue

Ik heb een girl crush. Op deze vrouw. Waarom? Omdat ze geweldig kan koken, omdat ze aardig overkomt, omdat ze ”gewoon” is (maar ook bloedmooi, maar ik bedoel ze vindt zichzelf ook daadwerkelijk gewoon en geen celebrity). Ze heeft humor en ze is sterk. Over wie ik het heb? Nigella Lawson natuurlijk, de bekende chef en presentatrice die voor het aprilnummer de cover van de Britse Vogue siert!

I have a girl crush. On this woman. Why? Because she is an amazing cook, because she seems nice to people, because she is normal (okay, she is absolutely gorgeous but she likes to think of herself as a normal person, not as a celebrity). She has a good sense of humor and she is strong. To whom I am referring to? Nigella Lawson ofcourse, the famous chef and presenter that modelled for the cover of the April issue of the British Vogue.

De beroemde kokkin verscheen met de welbekende no make-up / make-up look, waarbij de make-up erop gericht is om de natuurlijke schoonheid te benadrukken. Naar eigen zeggen zou Nigella doodsbang zijn geweest om met weinig make-up voor de lens te verschijnen. Maar het resultaat mag er zijn. Miss Lawson ziet er flawless uit. Voor de cover draagt ze een prachtige groene jurk van Burberry Prorsum. Ik weet niet precies wie de make-up voor deze shoot heeft gedaan maar ik zou niet verbaasd zijn als het visagiste Lisa Eldridge zou zijn geweest.

The famous chef posed wearing the well known no make-up/ make-up look, where the make-up is set to define and emphasize the natural beauty. According to the interview, Nigella said to be terrified to take pictures with hardly any make-up on. But I think the result is stunning. She is my hero and Miss Lawson looks flawless as ever. For the cover shoot she is wearing a great green dress by Burberry Prorsum. I am not sure yet who was the make-up artist for this shoot, but I wouldn’t be surprised if it was Lisa Eldridge, my fave MUA. 

Nigella-lawson-vogue-apr14nat

What do you think of her? Kende jij haar al en wat vind jij van haar?

LiefsSig

  • LOVE haar 😀 zou haar graag eens in mijn keuken hebben staan :3

  • RedROOS

    Ja ze is geweldig hé? Kun je je voorstellen dat ze brownies voor je bakt of een heel ontbijt 😉