3 store openings you don’t want to miss! | Amsterdam

Als er één ding is waar wij vrouwen van houden, dan is het winkelen. It just never gets old. Maar soms is het wel jammer dat je alleen maar de keuze lijkt te hebben uit dezelfde ketens die in vrijwel iedere stad, in iedere grote winkelstraat aanwezig zijn. Gelukkig komt Amsterdam nu met drie pareltjes komend jaar die je absoluut niet mag missen. Blok je agenda maar alvast, deze winkelopeningen wil je graag bezoeken!

If there is one thing we women know and love it’s shopping. It just never gets old. Especially with a new season around the corner, we feel the need to fill our closets with new additions. But sometimes it can be a pain to find unique stuff that suits your personality and style when every city (and there for every major shoppingstreet) seems to contain the same retail chains and warehouses. Thankfully I can always trust my hometown Amsterdam to spice things up. This year there are three new and exciting brands who will open their first store in The Netherlands. I’d like to introduce them. These stores you definitely don’t want to miss!

SubDued

Subdued
Hoera, eindelijk komt dit Italiaanse winkelconcept naar Nederland! Fashionblogger Chiara Ferragni (The Blonde Salad) en haar zusje Valentina Ferragni zijn al groot fan. De winkelketen opent maar liefst twee winkels in de hoofdstad: een flagshipstore aan de Leidsestraat en een winkel in de Van Baerlestraat. De winkel richt zich op jonge meiden, maar ook meiden in hun twenties kunnen hun slag slaan. Qua stijl is de kleding stoer, een beetje eigenwijs en kleurrijk! Je kunt er terecht voor kleding maar ook accessoires. Mijn favorieten uit deze nieuwe collectie? Deze beanie, dit shirt met strik, dit jurkje en dit best friends shirt. Voor de prijzen hoef je het in ieder geval niet te laten. De kleding is zeer budgetvriendelijk. Woon je niet in Amsterdam maar wil je wel graag iets van Subdued hebben? No problemo! Je kunt ook online winkelen en Subdued verzendt nu gratis naar Nederland. Grazie mille!

Hooray, finally, this Italian store concept is coming to the Netherlands! Fashion Blogger Chiara Ferragni (The Blonde Salad) and her sister Valentina Ferragni are already big fans. The fashionbrand will open two stores in the capital: a flagship store at the Leidsestraat and a shop in the Van Baerlestraat. The store is aimed at young girls, but even girls in their twenties can spend some. Stylish clothes yet a little cocky and colorful! You can go there for clothes but also accessories. My favorites from this new collection? This beanie, this shirt with bow, this dress and this best friends shirt. For the price, you do not have to leave., In any case The clothing is very economical. You do not live in Amsterdam, but you would like to have something Subdued? No problemo! You can also shop online and for free Subdued sends to the Netherlands. Grazie mille!

&OtherStories

& Other Stories
Het nieuws verspreidde zich al snel op Twitter, eindelijk komt H&M’s zusje &Other Stories ein-de-lijk naar Nederland. De eerste winkel zal worden geopend in de Heiligeweg in Amsterdam, één van de leukere winkelstraatjes als je het mij vraagt. Er wordt al druk verbouwd in het pand (I spy with my little eye) en de verwachting is dat de keten na de zomer zijn deuren zal openen. We moeten dus nog even geduld hebben. & Other Stories is wat luxer dan de gemiddelde H&M. Volgens de leiding van het bedrijf richt de winkelketen zich niet alleen op persoonlijke stijl maar ook op styling. Begin maar vast met sparen, want bij & Other Stories kun je je tegoed doen aan minimalistische fashion, fijne materialen, tassen, schoenen en sieraden, spannende lingerie en mooie beautyproducten.

The news spread quickly on Twitter, finally H&M’s sister & Other Stories is coming to the Netherlands. The first store will be opened at the Heiligeweg in Amsterdam, one of the nicer shopping streets if you ask me. There is already a lot of construction going on in the property (I spy with my little eye) and it is expected that the chain will open its doors after the summer. So we have to have patience. & Other Stories is more luxurious than the average H&M. The store will not only focus on personal style but also on styling. Better start saving, because at & Other Stories will provide you with minimalistic fashion, fine materials, bags, shoes and jewellery, lingerie and exciting beauty products.

Forever21

Forever21Het was al langer bekend dat de Amerikaanse keten zich voor het eerst in Nederland zou gaan vestigen maar nu is er eindelijk ook een datum bekend. In mei 2014 opent Forever 21 haar deuren aan het Rokin. De flagship store beslaat een pand van maar liefst 5 verdiepingen. Ik kan echt niet wachten. Ik ben zelf ooit in de Antwerpse Forever 21 geweest en het voelde alsof ik in een snoepwinkel stond. Vooral de accessoire afdeling is puur genieten. Ik zelf ging helemaal los op de sieradenafdeling. De winkel verkoopt mode, accessoires en sleep wear voor budgetproof prijzen. Wie zegt dat shoppen veel geld kost? Kwestie van slim inkopen dus 😉

It was already known that the Forever21 would begin to establish in The Netherlands, but now there’s finally a date! In May 2014 Forever 21 opened its doors on the Rokin. The flagship store occupies a building of up to 5 storeys. I really can’t wait! I have been in the Antwerp Forever21 store and it felt like I was in a candy store. Especially the accessory department is pure enjoyment. I went crazy at the jewellery department. The store sells fashion, accessories and sleepwear for budget proof prices. Who says shopping is expensive? Just choose wisely I’d say 😉

What store out of these three do you like the most and why?

LiefsSig

 • Hey, I think your website might be having browser compatibility
  issues. When I look at your website in Chrome, it looks fine but
  when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.

  I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, superb
  blog!

  • RedROOS

   Hi! Thank you so much for the heads up. I’ll ask my hosting company if they knoe a solution to these issues. I’ve tested it myself also to display my blog through Firefox and mobile and thankfully those work properly.

 • Great post.

 • I am regular reader, how are you everybody? This paragraph posted at this site is really nice.